Malatya'da Deprem / Malatya Da Deprem Evlerinde Son Asamaya Gelindi - Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Son Dakika Deprem Haberleri Malatya Da Deprem Ustune Deprem Oldu Yeni Safak
Son Dakika Deprem Haberleri Malatya Da Deprem Ustune Deprem Oldu Yeni Safak from img.piri.net
Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Elaziğ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter . Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elaziğ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu.

Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'daki deprem çevre illerde de yoğun olarak hissedildi.

Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem
Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem from fotograf.gazetevatan.com
Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'daki deprem çevre illerde de yoğun olarak hissedildi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter .

Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Elaziğ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Elaziğ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya Da Yine Deprem Mi Oldu En Son Nerede Kac Siddetinde Deprem Oldu
Malatya Da Yine Deprem Mi Oldu En Son Nerede Kac Siddetinde Deprem Oldu from img3.aksam.com.tr
Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elaziğ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter . Depremi hisseden vatandaşlar, 'malatya'da deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Afad verilerine göre, saat 10.31'de yeşilyurt ilçende 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Malatya'daki deprem çevre illerde de yoğun olarak hissedildi.

Malatya'da Deprem / Malatya Da Deprem Evlerinde Son Asamaya Gelindi - Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) twitter . Elaziğ'da 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.